MEISTÄ

COMMERCECON Rajavastuuyhtiö kommandiittiyhtiö

Teräsrakenteiden toimitus ja asennus

Tarjoamme hinnaltaan ja laadultaan kilpailukykyisiä palveluja, joihin sisältyy teräsrakenteiden toimitus sekä asentaminen (mukaan lukien teräshallien suunnittelu: tuotantohallit, varastohallit ja muut kohteet).

 

Korkeinta laatua olevien teollisuuskohteiden toteuttaminen

COMMERCECONIN perustoiminta on teollisuuskohteiden toteuttaminen koko Puolan alueella.

Käytämme uudenaikaisia ja koeteltuja velvoittavien turvallisuusstandardien mukaisia teknologioita. Teemme yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tarjoavat korkeinta laatua olevia tuotteita ja palveluita. Käytämme yksinomaan hyvämaineisten valmistajien materiaaleja, varmistaaksemme siten toteuttamiemme kohteiden korkeimmat standardit. 

 

Teräshallit - rakentaminen, asentaminen
COMMERCECON laajentaa jatkuvasti tarjontaansa täyttääkseen rakennuttajien kasvavat vaatimukset ja sopeutuakseen rakennusmarkkinoiden muuttuviin olosuhteisiin. Olemme myös avoimia toteuttamaan hallitilaukset eri käyttötarkoituksiin:

Tilausmäärän kasvu vakuuttaa meitä, että se, mitä teemme ja millä tavalla työskentelemme, täyttävät asiakkaittemme odotukset. Toimintamme tuloksena on jatkuvasti kasvava rakennuttajien määrä ja myös koko Puolan alueella toteuttamiemme kohteiden portfolio.

 

Teräshallien toimitus ja asennus on hyvin toimivan tiimin työtä.
Yrityksemme ei ole ainoastaan teräshallien suunnittelua ja rakentamista, mutta ennen kaikkea ihmisiä... Hyvin toimivan ja sitoutuneen tiimin ansiosta työskentelemme keskinäiseen luottamukseen tukeutuen. Takaamme hyvälaatuisen kokonaispalvelun rakennuttajille.

Uudenaikaisena ja dynaamisesti kasvavana yrityksenä painotamme laatua, toiminnallisuutta ja rakenteiden turvallisuutta. COMMERCECON työntekijät ottavat täyttääkseen kaikkein vaativimpien asiakkaiden odotukset..

 

Henkilöstömme

Ammattitaitoisen tiiminsä ansiosta COMMERCECON takaa ei vain suunnitelmien tai teollisuuskohteiden erinomaisen laadun, vaan myös kokonaispalvelun asiakkaille.

Asennusryhmämme ovat päteviä ja kokeneita asentajia, jotka voivat mainita asentaneensa kohteita, joiden yhteispinta-ala lasketaan sadoissa tuhansissa neliömetreissä.